Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 16/8/2015 ο “Elvis” βρέθηκε στο Embeeries Cafe & Gastro Pub στο Παραδείσι.

O Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, παρουσιάσε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll. Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος μας έδωσε και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια. Elvis Presley… η μοναδική φωνή, ο χαρισματικός performer, ένα όνομα που και μόνο στο άκουσμά του σε κάνει να θες να λικνιστείς σε ρυθμούς rock ‘n’ roll, να ξεφαντώσεις, να τραγουδήσεις!

80 χρόνια από τη γέννησή του, και ακριβώς 35 χρόνια από τον θάνατο του (16/8/1977), “Βασιλιάς” θα βρέθηκε με αυτό το αφιέρωμα στη Ρόδο, για μία παράσταση αναφερόμενη στην πλούσια δισκογραφία του, με μουσική υπόκρουση όλο το φάσμα των επιτυχιών του, από το Hound Dog και το That’s Alright Mama, μέχρι το Suspicious Minds και το Always on my mind!